Qui som?

El meu nom és Carla Mauricio i visc a Badalona. Sóc Llicenciada en Humanitats i apassionada del món de la comunicació. Tinc la convicció que el poder que exerceixen els Mitjans si és "ben utilitzat" pot contribuir positivament a la construcció de la societat, del contrari, el resultat pot ser molt nociu. Crec que Badalona mereix poder parlar de tot i sense complexes, per això una bona manera de fer-ho és fent parlar les veus que moltes vegades no tenim l'ocasió d'escoltar. Crec en badalonaparla.cat"

twitter | linkedin

Em dic Júlia Talarn, tinc 22 anys i estudio Periodisme i Humanitats. Sóc una badalonina curiosa de naixement, enamorada de la dansa i la cultura en general. Badalona és un petit univers fascinant format per dones i homes, joves i grans que viuen i estimen la nostra ciutat de forma anònima. Ells tenen moltes històries interessants per explicar-nos i nosaltres moltes ganes d’escoltar-los i transmetre-ho. Aquest portal és el resultat de les converses fetes sense pressa davant de llargues tasses de cafè.

twitter | linkedin

Em dic Arnau Abellán, sóc fotògraf i secretàri tècnic del festival de curtmetratges Filmets de Badalona. Des de petit jugava a fer-me 'el fotògraf' amb la càmera dels meus pares. Fa cinc anys vaig decidir fer un cop de cap i dedicar-me a allò que més m'agrada. Des de llavors busco capturar aquells instants de la vida que em trobo pel camí. Penso que aquest bloc és una manera de posar nom i cognom a les vides i la feina de badalonins que molt sovint desconeixem.

twitter | linkedin

Jo sóc en Quim Zudaire i sóc un apasionat d'Internet. He treballat a diferents empreses com a desenvolupador Front-End i Drupal. Actualment m'encarrego de la web de MSF.es però també m'agrada aportar el meu granet de sorra a projectes com aquest, que donarà una veu i una visió a diferent de la nostra ciutat.

twitter | linkedin